logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Mån - fre 8.30 - 16.15, helger stängt

Yxhammarsgatan 8, 503 31 Borås

Top

Yrsel

Yrsel kan ofta behandlas av osteopater. Osteopati är en form av manuell terapi som syftar till att förbättra funktionen i muskuloskeletala systemet, vilket kan hjälpa till att lindra yrsel som orsakas av problem i nacke, skuldror och rygg.

Osteopater kommer att utföra en noggrann bedömning av patientens muskuloskeletala system för att identifiera eventuella obalanser eller begränsningar som kan bidra till yrsel. De kan också genomföra en fysisk undersökning för att fastställa vilken typ av yrsel patienten lider av och om det finns några andra underliggande medicinska tillstånd som kan orsaka yrsel.

Beroende på orsaken till yrseln kan osteopater använda sig av en rad olika tekniker, såsom manipulation, mjukvävnadsmobilisering, andningsövningar och rådgivning om livsstilsförändringar för att lindra yrseln. Målet med behandlingen är att förbättra rörligheten och blodflödet till det drabbade området, vilket kan bidra till att minska yrseln.

Det är viktigt att notera att yrsel kan också orsakas av allvarligare medicinska tillstånd, såsom hjärntumörer eller neurologiska sjukdomar, och i sådana fall kan ytterligare medicinsk intervention krävas. Kontakta alltid sjukvård för att undersöka vad nytillkommen, kraftig yrsel beror på.

Boka tid

Tryck på knappen nedan för att boka en tid för behandling.

Kontakt

+46 (0) 70-738 29 91

info@osteopaticentrum.se

Göteborgsvägen 99, 504 60, Borås

    Jag godkänner att Osteopaticentrum sparar min inskickade information så att jag får svar på min förfrågan.