logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Mån - fre 8.30 - 16.15, helger stängt

Yxhammarsgatan 8, 503 31 Borås

Top

Stress

Stress är en vanlig orsak till många hälsoproblem, inklusive muskelspänningar, huvudvärk och sömnproblem. Osteopati kan vara en behandlingsmetod för att lindra stress genom att förbättra rörelseförmågan och avslappningen i muskler och leder, och därmed minska spänningar och förbättra blodcirkulationen.

Osteopati är en manuell terapi som fokuserar på att återställa kroppens naturliga rörelseförmåga och balans genom att manipulera och massera muskler, leder och vävnader. En osteopatisk behandling för stress kan innefatta olika tekniker, såsom mjukvävnadsmassage, muskelstretching, andningsövningar och avslappningstekniker.

Osteopati kan hjälpa till att minska muskelspänningar och öka rörelseförmågan, förbättra blodcirkulationen och främja avslappning och lugn. Genom att behandla den underliggande orsaken till stressen kan osteopatin hjälpa till att minska frekvensen och intensiteten av stressrelaterade problem såsom muskelspänningar, huvudvärk och sömnproblem.

Det är viktigt att notera att osteopati inte är en ersättning för medicinsk behandling vid allvarligare stressrelaterade tillstånd. Om du upplever allvarliga stressrelaterade problem, såsom ångest eller depression, bör du söka medicinsk rådgivning för att utesluta allvarligare tillstånd och för att få adekvat behandling.

Boka tid

Tryck på knappen nedan för att boka en tid för behandling.

Kontakt

+46 (0) 70-738 29 91

info@osteopaticentrum.se

Göteborgsvägen 99, 504 60, Borås

    Jag godkänner att Osteopaticentrum sparar min inskickade information så att jag får svar på min förfrågan.