logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Mån - fre 8.30 - 16.15, helger stängt

Yxhammarsgatan 8, 503 31 Borås

Top

Idrottskador kan få god hjälp av Osteopati!

Individer som är fysiskt aktiva utsätter kroppen för en avsvärt större påfrestning jämfört med de som är fysiskt inaktiva. Detta leder till att risken för att drabbas av skador av varierande karaktär ökar signifikant. Vanliga skador som drabbar idrottare är sådana som påverkar muskler, ligament, senor, skelett och brosk mm. Skador som drabbar dessa vävnader beror antingen på ett akut trauma eller att det skett en repetetativ överbelastning under en längre tid. Idrottare har oftast höga krav på att erhålla en effektiv såväl som snabb rehabilitering för att möjliggöra återgång till idrott.
Efter att under flera säsonger ha hjälpt Borås Basket och Sjuhärads Basketbollförening samt flertalet individuella idrottare på alla nivåer har jag erhållit god förståelse för skadehantering och rehabiliteringsprocessen vilket innebär att jag kan vara en god hjälp för att snabbt komma tillbaka på banan och inte minst undvika framtida besvär mha av behandling samt individanpassad träning och råd.

Boka tid

Tryck på knappen nedan för att boka en tid för behandling.

Kontakt

+46 (0) 70-738 29 91

info@osteopaticentrum.se

Yxhammarsgatan 8-10 503 31 Borås

    Jag godkänner att Osteopaticentrum sparar min inskickade information så att jag får svar på min förfrågan.