logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Mån - fre 8.30 - 16.15, helger stängt

Yxhammarsgatan 8, 503 31 Borås

Top

Tennisarmbåge & armbågsmärta

Tennisarmbåge, även känd som lateralt epikondylit, är en skada på senorna som fäster vid benknölen på utsidan av armbågen. Detta tillstånd är vanligtvis orsakat av överanvändning av underarmen, vilket resulterar i smärta och ömhet i armbågen.

Symtom på en tennisarmbåge inkluderar smärta och ömhet på utsidan av armbågen, smärta som strålar ner i underarmen, svaghet i greppet och svårigheter att utföra vissa rörelser.

Osteopati kan vara en behandlingsmetod för att lindra smärta och förbättra funktionen i armbågen.

Osteopati är en manuell terapi som syftar till att återställa kroppens naturliga rörelseförmåga och balans genom att manipulera och massera muskler, leder och vävnader. En osteopatisk behandling för tennisarmbåge kan innefatta olika tekniker, såsom mjukvävnadsmassage, ledmanipulation och muskelstretching. Osteopatin fokuserar på att hitta och behandla de underliggande orsakerna till smärtan, inte bara de symtom som uppträder.

Det är dock viktigt att notera att osteopati inte är en ersättning för medicinsk behandling vid allvarligare tillstånd. Om du upplever ihållande eller intensiv smärta, eller om du har andra symtom såsom svullnad eller nedsatt rörlighet i armbågen, bör du söka medicinsk rådgivning för att utesluta allvarligare tillstånd såsom en fraktur eller större muskelskada.

Boka tid

Tryck på knappen nedan för att boka en tid för behandling.

Kontakt

+46 (0) 70-738 29 91

info@osteopaticentrum.se

Göteborgsvägen 99, 504 60, Borås

    Jag godkänner att Osteopaticentrum sparar min inskickade information så att jag får svar på min förfrågan.