logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Mån - fre 8.30 - 16.15, helger stängt

Yxhammarsgatan 8, 503 31 Borås

Top

Matsmältningsbesvär

Matsmältningsbesvär kan orsakas av olika faktorer, såsom stress, dålig kosthållning, inflammation eller matsmältningsproblem. Osteopati kan vara en behandlingsmetod för att lindra matsmältningsbesvär genom att förbättra matsmältningsfunktionen och minska spänningar i buk- och matsmältningsmusklerna.
Osteopati är en manuell terapi som fokuserar på att återställa kroppens naturliga rörelseförmåga och balans genom att manipulera och massera muskler, leder och vävnader. En osteopatisk behandling för matsmältningsbesvär kan innefatta olika tekniker, såsom mjukvävnadsmassage, andningsövningar och stretchövningar som fokuserar på mag- och tarmsystemet.
Osteopati kan hjälpa till att minska spänningar i buk- och matsmältningsmusklerna, förbättra matsmältningsfunktionen och öka rörligheten i matsmältningsorganen. Genom att behandla den underliggande orsaken till matsmältningsbesvären kan osteopatin hjälpa till att minska frekvensen och intensiteten av besvären.
Om du upplever allvarliga matsmältningsbesvär, såsom buksmärta, diarré eller kräkningar, bör du söka medicinsk rådgivning för att utesluta allvarligare tillstånd såsom inflammatorisk tarmsjukdom eller magsår.

Boka tid

Tryck på knappen nedan för att boka en tid för behandling.

Kontakt

+46 (0) 70-738 29 91

info@osteopaticentrum.se

Göteborgsvägen 99, 504 60, Borås

    Jag godkänner att Osteopaticentrum sparar min inskickade information så att jag får svar på min förfrågan.