logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Mån - fre 8.30 - 16.15, helger stängt

Yxhammarsgatan 8, 503 31 Borås

Top

Förslitning & Förslitningsskador

Förslitningsskador är vanliga problem som kan påverka muskler, leder och vävnader i kroppen. Osteopati är en behandlingsmetod för att lindra smärta och obehag vid förslitningsskador genom att förbättra rörelseförmågan, öka blodcirkulationen och minska inflammation.

Osteopati är en manuell terapi som fokuserar på att återställa kroppens naturliga rörelseförmåga och balans genom att manipulera och massera muskler, leder och vävnader. En osteopatisk behandling för förslitningsskador kan innefatta olika tekniker, såsom muskelstretching, mjukvävnadsmassage, och manipulation av leder.

Osteopati kan hjälpa till att förbättra rörelseförmågan och minska smärta och obehag vid förslitningsskador genom att öka blodcirkulationen, minska inflammation och förbättra vävnadsreparation. Genom att behandla den underliggande orsaken till förslitningsskadorna kan osteopatin hjälpa till att minska frekvensen och intensiteten av smärta och obehag vid rörelse.

Om du upplever allvarliga förslitningsskador, såsom frakturer eller avancerade skador på leder och vävnader, bör du söka medicinsk rådgivning för att utesluta allvarligare tillstånd och för att få adekvat behandling för sådan.

Boka tid

Tryck på knappen nedan för att boka en tid för behandling.

Kontakt

+46 (0) 70-738 29 91

info@osteopaticentrum.se

Göteborgsvägen 99, 504 60, Borås

    Jag godkänner att Osteopaticentrum sparar min inskickade information så att jag får svar på min förfrågan.