logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Mån - fre 8.30 - 16.15, helger stängt

Yxhammarsgatan 8, 503 31 Borås

Top

Mensbesvär

Menstruella smärtor kan vara mycket obehagliga och påverkar många kvinnor varje månad. Osteopati kan vara en behandlingsmetod för att lindra menstruella smärtor genom att förbättra blodcirkulationen i bäckenet och minska spänningar i muskler och leder i detta område.

Osteopati är en manuell terapi som fokuserar på att återställa kroppens naturliga rörelseförmåga och balans genom att manipulera och massera muskler, leder och vävnader. En osteopatisk behandling för menstruella smärtor kan innefatta olika tekniker, såsom mjukvävnadsmassage, muskelstretching och manipulation av leder i bäckenet.

Osteopati kan hjälpa till att förbättra blodcirkulationen i bäckenet, minska spänningar i muskler och leder och lindra smärta och obehag vid menstruationen. Genom att behandla den underliggande orsaken till smärtorna kan osteopatin hjälpa till att minska frekvensen och intensiteten av besvären.

Det är viktigt att notera att osteopati inte är en ersättning för medicinsk behandling vid allvarligare tillstånd. Om du upplever allvarliga menstruella smärtor eller andra symtom såsom hög feber, kraftiga blödningar eller smärta vid samlag, bör du söka medicinsk rådgivning för att utesluta allvarligare tillstånd såsom endometrios eller livmodercancer.

Boka tid

Tryck på knappen nedan för att boka en tid för behandling.

Kontakt

+46 (0) 70-738 29 91

info@osteopaticentrum.se

Göteborgsvägen 99, 504 60, Borås

    Jag godkänner att Osteopaticentrum sparar min inskickade information så att jag får svar på min förfrågan.