logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Mån - fre 8.30 - 16.15, helger stängt

Yxhammarsgatan 8, 503 31 Borås

Top

Ledbesvär & Ledvärk

Ledvärk kan orsakas av en rad olika faktorer, inklusive inflammation, överansträngning, skada eller obalans i kroppen. Osteopati kan vara en behandlingsmetod för att lindra smärta och obehag vid ledvärk genom att förbättra rörelseförmågan, öka blodcirkulationen och minska inflammation.
Osteopati är en manuell terapi som fokuserar på att återställa kroppens naturliga rörelseförmåga och balans genom att manipulera och massera muskler, leder och vävnader. En osteopatisk behandling för ledvärk kan innefatta olika tekniker, såsom muskelstretching, mjukvävnadsmassage och manipulation av leder.
Osteopati kan hjälpa till att lindra ledvärk genom att öka blodcirkulationen, minska inflammation och förbättra rörelseförmågan. Genom att behandla den underliggande orsaken till ledvärken, såsom muskelspänningar eller obalanser i kroppen, kan osteopatin också hjälpa till att minska risken för återkommande smärta.
Om du upplever allvarliga ledproblem, bör du söka medicinsk rådgivning för att utesluta allvarligare tillstånd och för att få adekvat behandling.

Boka tid

Tryck på knappen nedan för att boka en tid för behandling.

Kontakt

+46 (0) 70-738 29 91

info@osteopaticentrum.se

Göteborgsvägen 99, 504 60, Borås

    Jag godkänner att Osteopaticentrum sparar min inskickade information så att jag får svar på min förfrågan.