logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Mån - fre 8.30 - 16.15, helger stängt

Yxhammarsgatan 8, 503 31 Borås

Top

Sträckning

En sträckning uppstår när muskelfibrerna sträcks ut på ett sätt som överstiger deras förmåga att återgå till sin ursprungliga position. Detta kan leda till smärta, svaghet och minskad rörelseförmåga. Osteopati kan vara en behandlingsmetod för att lindra smärta och öka rörelseförmågan vid sträckningar genom att förbättra blodcirkulationen, minska muskelspänningar och främja läkning.

Osteopati är en manuell terapi som fokuserar på att återställa kroppens naturliga rörelseförmåga och balans genom att manipulera och massera muskler, leder och vävnader. En osteopatisk behandling för sträckningar kan innefatta olika tekniker, såsom muskelstretching, mjukvävnadsmassage och manipulation av leder.

Osteopati kan hjälpa till att minska smärta och öka rörelseförmågan vid sträckningar genom att öka blodcirkulationen och främja läkning. Genom att behandla den underliggande orsaken till sträckningarna, såsom muskelspänningar eller obalanser i kroppen, kan osteopatin också hjälpa till att minska risken för återkommande sträckningar.

Om du upplever allvarliga symtom såsom blödningar, stora svullnader eller förlust av funktion i en muskel, bör du söka medicinsk rådgivning för att utesluta allvarligare tillstånd och för att få adekvat behandling.

Boka tid

Tryck på knappen nedan för att boka en tid för behandling.

Kontakt

+46 (0) 70-738 29 91

info@osteopaticentrum.se

Göteborgsvägen 99, 504 60, Borås

    Jag godkänner att Osteopaticentrum sparar min inskickade information så att jag får svar på min förfrågan.