logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Mån - fre 8.30 - 16.15, helger stängt

Yxhammarsgatan 8, 503 31 Borås

Top

Golfarmbåge & armbågsmärta

Golfarmbåge, även känd som medial epikondylit, är en typ av skada som kan uppstå i armbågen. Detta tillstånd orsakas vanligtvis av överanvändning av underarmen och armarna, vilket resulterar i smärta och ömhet på insidan av armbågen. Symtom på en golfarmbåge inkluderar smärta och ömhet på insidan av armbågen, svaghet i greppet och smärta som kan stråla ner i underarmen.

En osteopat kan vara till hjälp vid behandling av golfarmbåge, då de fokuserar på att förbättra kroppens funktion och rörlighet genom manuell terapi och andra behandlingsmetoder. En osteopat kan utföra en noggrann undersökning av armbågen och det omgivande området för att bedöma eventuella obalanser eller begränsningar i rörelse och funktion. Utifrån detta kan de sedan utveckla en behandlingsplan som kan inkludera olika tekniker, såsom mjukdelsmanipulation, ledmobilisering och muskelavslappningstekniker, för att lindra smärta och öka rörligheten i området.

Osteopatiska behandlingar kan också inkludera råd om ergonomi och träning för att hjälpa till att förhindra återfall av skadan och förbättra långsiktig hälsa och funktion. Det är alltid viktigt att konsultera en specialist för att fastställa en korrekt diagnos och behandlingsplan för golfarmbåge.

Boka tid

Tryck på knappen nedan för att boka en tid för behandling.

Kontakt

+46 (0) 70-738 29 91

info@osteopaticentrum.se

Göteborgsvägen 99, 504 60, Borås

    Jag godkänner att Osteopaticentrum sparar min inskickade information så att jag får svar på min förfrågan.