logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Mån - fre 8.30 - 16.15, helger stängt

Yxhammarsgatan 8, 503 31 Borås

Top

Knäsmärta

Knäsmärta kan ha många olika orsaker, såsom skada, överansträngning, inflammation eller slitage på knäleden. Vanliga orsaker till knäsmärta inkluderar knäledsartros, löparknä, meniskskador, korsbandsskador, bursit och iliotibialbandsyndrom.
Behandlingen av knäsmärta beror på orsaken till smärtan. En osteopat kan spela en viktig roll i behandlingen av knäsmärta. Osteopaten kan utföra en noggrann undersökning av knät och den omgivande vävnaden för att bedöma eventuella obalanser eller begränsningar i rörelse och funktion. Utifrån detta kan de utveckla en individuell behandlingsplan som kan inkludera manuell terapi, mjukdelsmanipulation, ledmobilisering, stretching och andra tekniker som kan lindra smärta och öka rörligheten i området.

Osteopater kan också ge råd om träning, ergonomi och livsstilsförändringar för att hjälpa patienter att undvika framtida knäsmärta och förbättra sin långsiktiga hälsa och funktion.

Det är viktigt att påpeka att knäsmärta kan orsakas av en rad olika faktorer och att det är viktigt att fastställa en korrekt diagnos och behandlingsplan för att säkerställa en säker och effektiv behandling.
Vid mer allvarliga skador kan kirurgi vara nödvändigt för att återställa funktionen i knäet. Det är viktigt att söka medicinsk hjälp om du upplever knäsmärta som påverkar din förmåga att röra dig eller utföra dagliga aktiviteter.

Boka tid

Tryck på knappen nedan för att boka en tid för behandling.

Kontakt

+46 (0) 70-738 29 91

info@osteopaticentrum.se

Göteborgsvägen 99, 504 60, Borås

    Jag godkänner att Osteopaticentrum sparar min inskickade information så att jag får svar på min förfrågan.