logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Mån - fre 8.30 - 16.15, helger stängt

Yxhammarsgatan 8, 503 31 Borås

Top

Andning & andningssbesvär

Andningsbesvär (respirationsbesvär)kan orsakas av olika faktorer, såsom astma, allergier eller stress. Osteopati kan vara en behandlingsmetod för att lindra andningsbesvär genom att förbättra andningsmuskulaturen och minska spänningar i bröstkorgen.

Osteopati är en manuell terapi som fokuserar på att återställa kroppens naturliga rörelseförmåga och balans genom att manipulera och massera muskler, leder och vävnader. En osteopatisk behandling för andningsbesvär kan innefatta olika tekniker, såsom mjukvävnadsmassage, andningsövningar och muskelstretching i bröstkorgen.

Osteopati kan hjälpa till att minska spänningar i muskler och leder som begränsar andningsförmågan, förbättra andningsmuskulaturen och öka rörligheten i bröstkorgen. Genom att behandla den underliggande orsaken till andningsbesvären kan osteopatin hjälpa till att minska frekvensen och intensiteten av besvären.

Om du upplever svåra andningsbesvär eller har andra symtom såsom bröstsmärta eller hosta med blodigt slem, bör du söka medicinsk rådgivning för att utesluta allvarligare tillstånd såsom lunginflammation eller lungemboli.

 utesluta allvarligare tillstånd såsom endometrios eller livmodercancer.

Boka tid

Tryck på knappen nedan för att boka en tid för behandling.

Kontakt

+46 (0) 70-738 29 91

info@osteopaticentrum.se

Göteborgsvägen 99, 504 60, Borås

    Jag godkänner att Osteopaticentrum sparar min inskickade information så att jag får svar på min förfrågan.