logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Mån - fre 8.30 - 16.15, helger stängt

Yxhammarsgatan 8, 503 31 Borås

Top

lschias

Ischias är ett tillstånd som kan behandlas av osteopater. Osteopati är en form av manuell terapi som syftar till att förbättra funktionen i det muskuloskeletala systemet genom att använda tekniker såsom massage, manipulation och stretching. När det gäller ischias kan osteopater använda dessa tekniker för att lindra trycket på den ischiasnerv som löper från nedre delen av ryggen ner till benen och fötterna.

Osteopater kommer först att genomföra en undersökning för att fastställa den grundläggande orsaken till ischias. Osteopaten undersöker din hållning, rörelseomfång och utföra specifika tester för att bestämma var nerven är komprimerad eller irriterad. Därefter kommer osteopaten att skapa en behandlingsplan som kan inkludera en kombination av tekniker såsom manipulation av ryggraden, mobilisering av mjukvävnad och övningar för att förbättra rörligheten och stärka det drabbade området.

Om smärtan är ihållande, ger domningar, känselbortfall eller annan påverkan på nervsystemets funktioner bör du uppsöka sjukvård.

Boka tid

Tryck på knappen nedan för att boka en tid för behandling.

Kontakt

+46 (0) 70-738 29 91

info@osteopaticentrum.se

Göteborgsvägen 99, 504 60, Borås

    Jag godkänner att Osteopaticentrum sparar min inskickade information så att jag får svar på min förfrågan.